Leksaksmarknad

Inför jul ordnar vi leksaksmarknad. Vid denna marknad tar vi emot och säljer:

  • hela och rena leksaker (dockor, utklädningskläder, lego, byggsatser, dockhus, bilar m.m.). Tänk på att ha batterier i batteridrivna leksaker så köparen ser att leksaken fungerar.
  • böcker, pussel, sällskapsspel, TV-spel, filmer. Allt som lämnas in ska vara komplett. Räkna pusselbitarna och kontrollera spelen!
  • skidor, skridskor och annan vintersport
  • pulkor
  • ytterkläder och skor för vinterutelek
  • barnartiklar (babysitters, barnvagnar, skötbord, spjälsängar m.m.)
  • bilbarnstolar (men tänk på att kolla upp ”bäst-före-datumet” och ange detta då du prismärker, det är ett krav från oss)

Mjukdjur, piratkopior av dataspel/filmer/CD samt gratis/reklam-artiklar tar vi inte emot. Du som vill kan välja att skänka mjukdjur till våra samarbetspartners i samband med marknaden.

Begränsning leksaksmarknad

Varje säljare får vid lämna in max tre par skor samt sex galgar med ytterkläder (fleecekläder inräknade).  Gällande leksaker, babyartiklar, barnvagnar, bilstolar, sportartiklar m.m. har vi ingen begränsning men allt måste vara i fungerande, helt och rent skick.

Hur gör jag och vad kostar det?

Om du vill vara med och sälja under marknaden är du välkommen med din anmälan under anmälningstiden (se information här på hemsidan, på Instagram och Facebook). Dubbelkolla gärna alla dina uppgifter i din profil innan du anmäler dig till marknaden. Vi behöver fullständigt namn, telefonnummer, mailadress och kontonummer för att kunna betala ut dina pengar efter marknaden. Det kostar ingenting att lämna in dina artiklar till försäljning men om du sålt artiklar drar vi av 20 % i provision av försäljningssumman innan vi för över pengarna till dig. Pengarna går till våra omkostnader samt till välgörande ändamål.

* Tänk på att fylla i alla uppgifter och dessa är endast till RecyclingMums så att vi kan genomföra marknaderna.