Har du mailat oss?

Det kan vara bra att veta att vår mail inte kontrolleras varje dag och att svarstiden kan variera. Vi arbetar ideellt med marknaderna vilket innebär att vår tid för att svara på frågor tyvärr är begränsad. Vi i styrelsen har våra jobb och våra barns aktiviteter som tar upp den mesta av vår tid precis som vi tänker oss att den gör för er andra föräldrar som jobbar på med sitt livspussel i vardagen. Vi försöker svara och göra betalningar efter marknaden så snart vi kan men vi uppskattar verkligen ert tålamod med att det kan ta tid.

Ibland händer det att mail inte kommer fram. Kontrollera din skräppost. Hittar du inget svar från oss där trots att det gått en tid kan du prova att kontakta oss via facebook.

Vi vill också tillägga att vi i styrelsen beslutat att inte svara på mailfrågor vars svar går att hitta på vår hemsida. Detta för att bespara oss tid och kraft inför och efter marknader, så att vi kan fokusera på rätt saker och göra vårt ideella arbete så bra som möjligt. Så ta en titt här på hemsidan, under vanliga frågor till exempel.

Väl mött och välkomna på våra framtida marknader!

* Tänk på att fylla i alla uppgifter och dessa är endast till RecyclingMums så att vi kan genomföra marknaderna.