Recycling Mums

Inlämningstid av saker till leksaksmarknaden!

För er som anmält att ni ska sälja till leksaksmarknaden, så borde ni nu fått mail om säljnummer, inser att tid för inlämning ej skickades med, inlämning för saker sker fredag den 25 nov mellan kl 18.00-19.00

Säljnummer till leksaksmarknaden 2022 är utdelade!

Nu har alla som bokat säljplats till leksaksmarknaden den 26 november 2022 fått ett mail som bekräftar platsen samt innehåller säljnummer och information. Vi är därmed ett steg närmare årets leksaksmarknad! Med alla dessa säljare kommer det bli ett stort härligt utbud att välja bland för dig som gästar vår marknad. Om ni vet att ni anmält er till att sälja och inte fått något mail, håll utkik i skräpposten!

Anmälan till leksaksmarknaden öppen

Nu är anmälan till leksaksmarknaden lördagen den 26 november på Nolaskolan öppen, vill du anmäla så skynda in och gör det!

Tack

Tack till alla säljare, medhjälpare och kunder som sålde, hjälpte till och handlade på höstmarknaden! Nästa vecka ska alla säljare fått sina pengar överförda till sitt konto. Vi ses väl på nästa marknad? Leksaksmarknad 26 november! Boka din plats!

Säljnummer utdelade

Sådär! Nu har alla som bokat säljplats till klädmarknaden den 17 september 2022 fått ett mail som bekräftar platsen samt innehåller säljnummer och information. Vi är därmed ett steg närmre höstens klädmarknad! Med alla dessa säljare kommer det bli ett stort härligt utbud att välja bland för dig som gästar vår marknad. Om ni vet att ni anmält er till att sälja och inte fått något mail, håll utkik i skräpposten!

Höstens klädmarknad 17 september

Bokning av säljplatser är nu öppen, välkommen att boka din plats redan nu innan det blir fullt, bokningen är öppen till och med den 31 augusti, kan dock stängas innan om säljplatserna tar slut!

Tack!

Tack till alla säljare, medhjälpare och kunder som sålde, hjälpte till och handlade på höstmarknaden! Nu har alla säljare fått sina pengar överförda till sitt konto. Vi ses väl på nästa marknad? Leksaksmarknad 1 december! Boka din plats!

Tack!

Tack till alla våra kunder, säljare och medhjälpare för en fantastisk höstmarknad! Denna marknad slog vi säljrekord och det tack vare er!

Vi rider på stormen från denna lyckade marknad och bokar genast in nästa, ni kommer väl?

 

Välkommen till Recycling Mums leksaksmarknad!

Lördagen den 18 november 2017
kl. 9-13 i Nolaskolans ljushall

Bokningen av säljplatser är öppen mellan den 2 oktober kl. 09 och 5 november kl. 23

Inte fått något mail?

Ibland sorteras mail från oss bort i din mails spamfilter och kan hamna i din skräppost. Detta har ofta hänt med viktiga mail innehållandes ditt säljnummer till exempel.

För att förhindra detta kan det vara bra att lägga till recyclingmums@gmail.com samt info@recyclingmums.se som betrodda kontakter i din mail.

Så – väntar du på ditt säljnummer? Kolla ditt spamfilter och skräppost. Ibland kan man hitta det om man kollar mailen via dator och webbläsare istället för via mail-appen i telefonen. Hittar du inte vårt mail med ditt säljnummer trots detta, kontakta oss!

 

 

Problem att logga in?

Många kontaktar oss på grund av problem med inloggningen, man kanske har glömt sitt lösenord eller skrivit in fel för många gånger och behöver ett nytt lösenord.

Vid inloggningen klickar du på ”Forget password?  Sedan skriver du antingen in din mailadress eller det användarnamn du använde när du registrerade dig som medlem. Du får då ett mail där ditt användarnamn framgår samt en länk att klicka på där du kan byta ditt lösenord. Ibland hamnar dessa mail i din skräppost eftersom din maildomän tror att detta är spam, vilket ofta händer med automatiskt genererade mail som detta.

Kolla din skräppost alltså, hittar du det inte kan du kontakta oss för att få ett nytt lösenord.

1 2 3 5

* Tänk på att fylla i alla uppgifter och dessa är endast till RecyclingMums så att vi kan genomföra marknaderna.